restaurant

Waar culinaire verwennerij en gastvrijheid hand in hand gaan!

Kies uit een uitgebreide à la carte menukaart, geniet van de heerlijkste pannenkoeken of beleef een unieke grillervaring aan onze gezellige grilltafels. Voor elk wat wils, voor een onvergetelijke culinaire reis in het hart van ons avonturenpark!

Voor jong en oud

Voor iedere smaak wat wils

Welkom in ons restaurant, waar eten een smaakvolle ervaring is voor iedereen, van jong tot oud en voor kleine tot grote groepen. Op onze menukaart vind je een mix van vertrouwde favorieten en heerlijke gerechten met ingrediënten uit de streek. Van klassieke pannenkoeken tot smaakvolle gerechten, ons menu biedt voor elk wat wils. Geniet van sappige hamburgers, verrukkelijke vegetarische opties en seizoenspecialiteiten. Dus schuif gezellig aan en laat je smaakpapillen verwennen in ons restaurant, waar elke hap een plezierige belevenis is!

Specials van de maand

Elke maand een nieuwe verrassing!

Elke maand verzint onze kok weer een nieuwe burger en pannenkoek van de maand. Een heerlijke verrassing! Kom langs, laat je verrassen en proef de overheerlijke burger en pannenkoek van deze maand.

gastvrije bediening

Je smaakavontuur begint hier!

Onze gastvrije bediening staat klaar om je te verwennen met uitmuntende service. Of je nu komt voor een intiem diner, een feestelijke gelegenheid of gewoon een gezellig samenzijn, wij streven ernaar om van elk moment een hoogtepunt te maken.

Bij Sevink Molen geloven we dat eten een sociale ervaring is die vrienden, families en collega's samenbrengt. We nodigen je uit om plaats te nemen aan onze tafels en de smaken van Sevink Molen te proeven. Kom langs en ontdek de heerlijke wereld van smaken en gastvrijheid die we met liefde voor je bereiden. Je smaakavontuur begint hier!