neem contact op

Ontdek onze mogelijkheden

Stap binnen in ons park en laat je meenemen op een reis vol opwinding, geschikt voor families, vrienden en collega's.

Hier reserveren voor de restaurants en voor kinderfeestjes in het avonturenpark

Nadat je de aanvraag verstuurd hebt zullen wij altijd terugbellen of mailen om de reservering te bevestigen. Wil je reserveren op de dag zelf? Dan is bellen beter, we willen graag teleurstellingen voorkomen.

Bedankt voor je aanvraag!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.

Spelen

Avonturenpark

Het is in het Avonturenpark niet nodig om vooraf te reserveren, behalve als je een (kinder)feestje wilt geven of met een grote groep komt (vanaf 10 personen). Dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Speeltuin

Geniet kosteloos van onze speeltuin, met slechts één vereiste: trakteer jezelf op een heerlijke consumptie!

Kinderfeestjes en grote groepen

Neem contact met ons op en bespreek je wensen. Wij helpen je graag met het plannen van de perfecte dag!

Eten

Grill

Reserveer jouw plek aan een van onze grilltafels bij Sevink Molen. Geniet van gezelligheid en heerlijk eten terwijl je zelf de chef bent. Reserveer nu voor een smaakvolle avond vol grillplezier! U bent van harte welkom op zaterdag of zondag vanaf 16:00 uur. Let op: het vooraf reserveren van een grilltafel is verplicht. Op feestdagen en bij reserveringen van grote groepen (20 personen) zijn afwijkende dagen en tijden mogelijk.

À la carte & pannenkoeken

Ontdek de vrijheid van A la Carte zelfbediening bij Sevink Molen. Kies in je eigen tempo uit ons heerlijke assortiment en geniet van de vrijheid om te proeven en ontdekken.

Feestjes & buffet

Vier je feest bij Sevink Molen! Ontdek onze feestelijke arrangementen en smakelijke buffetopties. Neem contact met ons op voor reserveringen en bespreek de mogelijkheden om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken!