kinderfeestjes en schoolreisjes

Vier onvergetelijke kinderfeestjes of schoolreisjes bij Sevink Molen!

Feestelijke avonturen en leerzame uitjes voor kinderfeestjes en schoolreisjes!

Kinderfeestjes

Vier onvergetelijke kinderfeestjes bij Sevink Molen!

Bij Sevink Avonturenpark vieren we kinderfeestjes en verjaardagen als geen ander! Maak onvergetelijke herinneringen voor de kinderen met onze feestelijke arrangementen. Met keuze uit versierde tafels en overheerlijke taarten is elk feestje uniek. Kies uit arrangementen met ranja en pannenkoeken of ga voor de friet met een snack. En als kers op de taart, geniet achteraf van een heerlijk ijsje.

Maak van elke verjaardag een feest vol plezier en lekkernijen bij Sevink Avonturenpark!

reserveer vandaag nog

Hoe te reserveren?

Het reserveren van een kinderfeestje is eenvoudig. Neem contact met ons op en bespreek je wensen. We helpen je graag met het plannen van de perfecte dag. Of je nu een specifieke activiteit in gedachten hebt, een bepaald thema wilt of gewoon lekker wilt spelen, bij Sevink Avonturenpark maken we het mogelijk.

Op de prijzen pagina vindt u de mogelijkheden en voordelen van onze arrangementen en extra's voor kinderfeestjes.

dit is waarom

Ontdek de unieke voordelen van Sevink Molen

Sevink Avonturenpark onderscheidt zich door een unieke combinatie van eigenschappen die het tot een geweldige bestemming maken. De goede akoestiek in ons avonturenpark creëert een rustige en plezierige sfeer, waardoor elk moment bij ons speciaal wordt. Onze diverse arrangementen bieden voor ieder wat wils, zodat jouw dag onvergetelijk en compleet wordt verzorgd. Plezier staat voorop in een omgeving waar veiligheid gewaarborgd wordt, wat ons Avonturenpark geschikt maakt voor avontuurlijke kinderen van alle leeftijden. Van trampolines tot elektrische auto's en een zandbak, de uitgebreide mogelijkheden beloven eindeloos vermaak. Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Sevink Avonturenpark, waar een zandbak vol ducaten een schitterende beloning biedt. Spaar deze gouden munten en ervaar de vreugde van het uitzoeken van leuke cadeautjes uit onze speciale kast. Bij Sevink Avonturenpark wordt elk bezoek een avontuur vol unieke ervaringen en stralende herinneringen.

ONTDEK ONZE PERFECTIE AKOESTIEK

In ons avonturenpark geniet je te midden van de drukte van rust en gezelligheid, dankzij de speciale aandacht voor akoestiek in onze hal!

Onze avonturenpark arrangementen

In het avonturenpark kun je zorgeloos genieten met onze arrangementen, alles voor een vaste prijs zonder verborgen kosten. Van de entree, drankjes, eten tot een heerlijk ijsje achteraf. Kies bij aankomst het arrangement dat het beste bij jullie past. Speciaal voor feestjes uit te breiden met versierde tafels, taarten en nog meer feestelijks!

PLEZIER EN VEILIGHEID VOOR IEDEREEN

Onze attracties zijn zorgvuldig ontworpen voor zowel vermaak als veiligheid, waardoor ouders met een gerust hart kunnen genieten terwijl de kinderen zich uitleven. Wel zo fijn als je met een grote groep bent!