sevink Avonturenpark

Een dagje uit vol avontuur, lekker eten en onvergetelijke herinneringen!

Stap binnen in Sevink Avonturenpark en ontdek het avontuur!

Ontdek ons avonturenpark

Een speelparadijs voor jong en oud

Welkom in het Sevink Avonturenpark, dé plek waar avontuur en plezier samenkomen! Ons avonturenpark Laat de kinderen deel uitmaken van een wereld vol avontuur terwijl ze zoeken naar de gouden ducaten in de zandbak, glijden door de glijbaan en nieuwe vrienden maken op de trampolines. Onze attracties zijn zorgvuldig ontworpen om zowel vermakelijk als veilig te zijn, waardoor ouders gerust kunnen zijn terwijl de kleintjes zich uitleven.

Terwijl de kinderen zich vermaken, nodigen wij jou uit om te ontspannen. Wij hebben diverse zithoeken met loungestoelen waar je comfortabel kan zitten. Uniek in ons Avonturenpark is dat je kunt genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben, of je nu zin hebt in een kopje koffie of een van onze heerlijke gerechten.

Beleef een dag vol lachen, plezier en spelen met het hele gezin!

Er is allerlei lekkers te krijgen aan de kassa in ons Avonturenpark, dus het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

openingstijden

Kom langs en ontdek 
Sevink Avonturenpark

Openingstijden van het Sevink Avonturenpark:
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur

Geniet van onze heerlijke gerechten!
De keuken is dagelijks vanaf 12:00 uur geopend.

Het is in het Avonturenpark niet nodig om vooraf te reserveren, behalve als je een (kinder)feestje wilt geven of met een grote groep komt (vanaf 10 personen). Dan raden wij je aan telefonisch contact op te nemen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in Sevink Avonturenpark, waar elk moment een avontuur op zich is!

dit is waarom

Ontdek de unieke voordelen van ons avonturenpark

Sevink Avonturenpark onderscheidt zich door een unieke combinatie van eigenschappen die het tot een geweldige bestemming maken. De goede akoestiek in ons avonturenpark creëert een rustige en plezierige sfeer, waardoor elk moment bij ons speciaal wordt. Onze diverse arrangementen bieden voor ieder wat wils, zodat jouw dag onvergetelijk en compleet wordt verzorgd. Plezier staat voorop in een omgeving waar veiligheid gewaarborgd wordt, wat ons Avonturenpark geschikt maakt voor avontuurlijke kinderen van alle leeftijden. Van trampolines tot elektrische auto's en een zandbak, de uitgebreide mogelijkheden beloven eindeloos vermaak. Laat je verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Sevink Avonturenpark, waar een zandbak vol ducaten een schitterende beloning biedt. Spaar deze gouden munten en ervaar de vreugde van het uitzoeken van leuke cadeautjes uit onze speciale kast. Bij Sevink Avonturenpark wordt elk bezoek een avontuur vol unieke ervaringen en stralende herinneringen.

Ontdek onze perfectie akoestiek

In ons avonturen park geniet je te midden van de drukte van rust en gezelligheid, dankzij de speciale aandacht voor akoestiek in onze hal!

Onze avonturenpark arrangementen

In het avonturenpark kun je zorgeloos genieten met onze arrangementen, alles voor een vaste prijs zonder verborgen kosten. Van de entree, drankjes, eten tot een heerlijk ijsje achteraf. Kies bij aankomst het arrangement dat het beste bij jullie past.

Plezier en veiligheid voor iedereen

Onze attracties zijn zorgvuldig ontworpen voor zowel vermaak als veiligheid, waardoor ouders met een gerust hart kunnen genieten terwijl de kinderen zich uitleven.

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Vier onvergetelijke kinderfeestjes bij Sevink Molen!

Bij Sevink Avonturenpark vieren we kinderfeestjes en verjaardagen als geen ander! Maak onvergetelijke herinneringen voor de kinderen met onze feestelijke arrangementen. Met keuze uit versierde tafels en overheerlijke taarten is elk feestje uniek. Kies uit arrangementen met ranja en pannenkoeken of ga voor de friet met een snack. En als kers op de taart, geniet achteraf van een heerlijk ijsje. Maak van elke verjaardag een feest vol plezier en lekkernijen bij Sevink Avonturenpark!