Speeltuin

Waar avontuur begint en plezier nooit eindigt in onze speeltuin vol lachende gezichten!

Vlieg door de lucht op onze kabelbaan, beleef avonturen in het klimkasteel, bouwkastelen in de zandbak en stuiter rond op het luchtkussen.

Plezier in de buitenlucht

Een wereld van mogelijkheden

Welkom in onze speeltuin in de buitenlucht bij Sevink Avonturenpark! Hier komt avontuur tot leven. De kinderen zwieren door de lucht op onze kabelbaan, beleven avonturen in het klimkasteel, bouw kastelen in de zandbak en stuiteren rond op het luchtkussen.

De kinderen kunnen zich uitleven, terwijl ouders genieten van de frisse lucht en de groene omgeving. Er zijn voldoende zitplekken voor ouders, waardoor zij overal kunnen genieten van het lekkers op onze menukaarten.

Sevink Avonturenpark is trots op het bieden van een speelomgeving waar kinderen niet alleen kunnen spelen, maar ook kunnen groeien, ontdekken en vrienden kunnen maken. Kom langs en beleef de vreugde van spelen in de buitenlucht bij Sevink!

openingstijden

Kom langs tijdens onze openingstijden en ontdek 
ons speeltuin

Wij zijn elke dag geopend:

Maandag t/m zondag: 10:00 t/m 20:00 uur
Keuken vanaf 12:00 uur

Geniet kosteloos van onze speeltuin, met slechts één vereiste: trakteer jezelf op een heerlijke consumptie!

Er is allerlei lekkers te krijgen aan de kassa, dus het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

dit is waarom

Ontdek de unieke voordelen van onze speeltuin

Onze speeltoestellen zijn met zorg ontworpen om niet alleen vermaak te bieden, maar ook om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Van kleurrijke klimrekken tot schommels en een kabelbaan, elk element is doordacht om kinderen een wereldvan speelplezier te laten ontdekken.

Wat onze speeltuin extra speciaal maakt, is dat toegang gratis is. We willen een inclusieve omgeving creëren waar gezinnen zonder drempels kunnen genieten. Echter, om deze gastvrijheid te behouden en het voor iedereen toegankelijk te houden, vragen we onze bezoekers om te genieten van een consumptie tijdens hun verblijf. Zo combineren we het plezier van gratis spelen met het gemak vaneen smakelijke traktatie, waardoor iedereen kan deelnemen aan een dag volspeelplezier en lekkernijen.

Terwijl kinderen zich uitleven in de diverse speelmogelijkheden, bieden we ouders voldoende zitplekken om te ontspannen en te genieten van het lekkers op onze menukaarten. Sevink Avonturenpark is meer dan alleen een speeltuin; het is een plek waar families samenkomen, plezier beleven en onvergetelijke herinneringen creëren in een gastvrije en stimulerende omgeving.

Diverse speelmogelijkheden

De speeltuin biedt een diverse speelmogelijkheden in de buitenlucht, variërend van kleurrijke klimrekken tot schommels, skelters, een zandbak en kabelbaan.

Familievriendelijke omgeving

Naast het plezier voor de kinderen, is onze speeltuin ook ontworpen met ouders in gedachten. Er zijn voldoende zitplekken waar ouders kunnen ontspannen engenieten van het lekkers op onze menukaarten, terwijl ze tegelijkertijd een oogje in het zeil houden op hun spelende kinderen.

Gratis toegang

Bij Sevink Avonturenpark bieden we gratis toegang tot onze speeltuin. Echter, om de gastvrije sfeer te behouden en de speeltuin voor iedereen toegankelijk te houden, vragen we bezoekers om te genieten van een verplichte consumptie.

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Vier onvergetelijke kinderfeestjes bij Sevink Molen!

Bij Sevink Avonturenpark vieren we kinderfeestjes en verjaardagen als geen ander! Maak onvergetelijke herinneringen voor de kinderen met onze feestelijke arrangementen. Met keuze uit versierde tafels en overheerlijke taarten is elk feestje uniek. Kies uit arrangementen met ranja en pannenkoeken of ga voor de friet met een snack. En als kers op de taart, geniet achteraf van een heerlijk ijsje. Maak van elke verjaardag een feest vol plezier en lekkernijen bij Sevink Avonturenpark!