Familiedag

Familiefeest of reünie organiseren vanaf 20 personen?

Een verjaardag of gewoon een heerlijk weekend weg met je familie? Daarvoor ben je bij Recreatiepark Sevink Molen in Winterswijk aan het juiste adres. Opa's en oma's zien hun kleinkinderen ravotten, broers en zussen kunnen rustig bijpraten. De grote voordelen van de combinatie spelen en eten! Kortom genieten voor jong en oud!

"Om mijn 85ste verjaardag te vieren zocht ik een plek waar de kleinkinderen en achterklein kinderen konden spelen. Ik kon mijn kinderen bedanken voor alle goede zorgen door hun te trakteren op een heerlijk buffet. De kleinkinderen kwamen even tussendoor snel wat patatjes eten, daarna moest ze weer verder spelen. Een hele fijne middag en nu hoeven mijn kinderen de koffie niet zelf te zetten. Mevr. Oonk"

Ontzorgen van begin tot eind

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd; van een kop koffie tot bubbels, van uitgebreid buffet tot intiem à la carte diner tot een spetterend feest. Om nog maar niet te spreken over de vele in- en outdoor activiteiten en de overnachtingsmogelijkheden in onze groepsaccommodatie, bungalow of op onze camping.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze arrangementen?