Over Ons

Als je bij Sevink Molen het terrein op rijdt, zie je direct onze ronde stenen beltmolen Sevink Mölle. De monumentale molen werd in 1866 gebouwd en in 1916 op een veiling gekocht door de opa van Henk. Door de geweldige ligging bij het meer ’t Hilgelo werd de molen in 1986 een pannenkoekenrestaurant.

Later kwamen daar de camping, grillrestaurant, terrassen en een strandpaviljoen bij.

""In 2011 is onze grootste wens in vervulling gegaan; een grote binnenspeelhal, maar dan toch nét even anders" Aldus Henk Helder.

Als je geparkeerd hebt en verder loopt, zie je pas hoeveel je hier kunt beleven. Het Avonturenpark en de restaurants zijn vanaf de weg namelijk nauwelijks zichtbaar, doordat het grotendeels in de grond gebouwd is en geïntegreerd in het landschap. We bieden een leuke dag voor iedereen, zowel in de winter als in de zomer. Dat is de reden dat wij elk jaar alleen al voor het Avonturenpark 80.000 bezoekers mogen verwelkomen. En dat aantal groeit gestaag verder.

We genieten van alle blije kinderen die helemaal opgaan in hun spel. Ze prikkelen hun fantasie door de bijzondere speeltoestellen die ook wat vertellen over de spannende geschiedenis van Winterswijk. Sevi en Sevelien, onze leuke meelmuizen, maken een dag op Sevink Molen extra vrolijk en gezellig. Verschillende hoekjes zorgen er ook voor dat volwassenen kunnen kiezen of ze dicht bij de spelende kinderen willen zitten of juist rustig en wat verder weg.

"We willen graag dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. De inrichting van ons restaurant is zelfs zo gemoedelijk dat het voor ons als een gezellige huiskamer voelt." Aldus Marjon Helder

Zowel Duitse als Nederlandse gasten komen veel en graag bij ons op bezoek. Ieder personeelslid spreekt ook Duits. We willen graag dat iedereen zich welkom voelt. Zin om een keer te komen spelen en smullen van onze ambachtelijk gebakken pannenkoeken? Of heerlijk bourgondisch grillen, samen met je gezin, familie of collega’s? We zien je graag!