Trouwen

Wat dacht je van trouwen onder de wieken van een molen? Of misschien gaat je voorkeur uit naar trouwen op het strand, in Sevink Avonturenpark of liever op ons terras.

Trouwen bij Sevink Molen staat garant voor een onvergetelijke dag! Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Zo’n bijzondere dag moet uiteraard gevierd worden op een unieke locatie met alles erop en eraan. We hebben met verschillende toeleveranciers connecties. Zij weten als geen ander wat er belangrijk is bij een bruiloft. Met de nodige kennis, ervaring en jullie wensen zorgen we dat het plaatje klopt!

Recreatiepark Sevink Molen is een schitterende trouwlocatie in Winterswijk, waar gastronomie en ambiance op hoog niveau samenkomen. Je trouwt niet zomaar iemand, dus vanzelfsprekend ook niet zomaar ergens.

Deze trouwlocatie bevindt zich in het coulisselandschap van Winterswijk, een stukje natuurschoon waaraan het etiket Poort van het Nationaal landschap is geplaatst. Tevens zijn wij officieel benoemd tot Huis der Gemeente, dit houdt in dat er zowel binnen als buiten getrouwd mag worden.

Door de diversiteit van de verschillende ruimtes is er een passende ruimte voor iedere gelegenheid, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Tijdens een persoonlijk gesprek zorgen wij samen voor een onvergetelijke dag voor een passend budget.

Ook voor het vermaken van uw gasten helpen wij u graag. Recreatiepark Sevink Molen werkt nauw samen met De Entertainment Koning, welke voor elk feest het juiste concept op maat kan bieden. Meer informatie over de Entertainment Koning vindt u op www.deentertainmentkoning.nl

Zeg "ja" tegen trouwen in Winterswijk