LEKKER SPELEN EN ETEN IN WINTERSWIJK! KOM JE OOK?

Fossielen en gouden munten opgraven, springen op de trampoline, racen op skelters en scooters. Lekker banjeren binnen en buiten, in een veilige, omheinde omgeving. Zie je jouw kind al gaan? Zelf zak je heerlijk onderuit in de loungestoelen dichtbij of juist wat verder weg van de speeltuinen. En je leest ondertussen een krantje of kletst ongestoord bij met je partner, familie of vrienden.

LEKKER SPELEN ZONDER ZORGEN


 • Uitdagende en fantasierijke speeltoestellen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen
 • Voor de kleinsten is er een afgeschermd, zacht gedeelte om te spelen
 • Veel leuke hoekjes waar je rustig kunt zitten, maar toch de spelende kinderen kunt zien
 • Veilige, omheinde buitenspeeltuin en daarnaast een terras met uitzicht op het meer
 • De speeltoestellen voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. Elke dag is er een schoonmaakploeg aan het werk en de zandbakken worden dagelijks ververst.
 • En of het nog niet genoeg is, leren zij er ook wat van. De geschiedenis van Winterswijk is boeiend en dat vind je overal in terug. Klinkt dat als een ideaal dagje spelen?

  Van al dat speelplezier krijgen de kinderen vast honger. En omdat je een dagje uit bent, mag je het jezelf makkelijk maken. Smul met z’n allen van ambachtelijke pannenkoeken of gezond, bourgondisch steengrillen.

  Eten

  Wist je dat we een KadoKast hebben bij het Avonturenpark? Je kunt Ducaten sparen. Dit zijn gouden muntjes die je krijgt bij kindergerechten van de menukaart en je kunt ze opgraven in de zandbak. Als je naar huis gaat mag je een klein kadootje uitzoeken of je spaart nog wat langer door, dat kan ook!

  Kom je met een grote groep spelen? Kijk dan bij onze betaalbare arrangementen of neem contact met ons op voor een offerte op maat.