Schoolreis

Met de hele klas op stap, dat is een groot feest! Laat jouw klas de mooie muurschilderingen en het grote speelkasteel bewonderen. De kinderen mogen zelf op zoek naar fossielen in de zandbak en kunnen uren klimmen en klauteren op alle speeltoestellen. Daarnaast kun je uitstekend een les over ridders en fossielen koppelen aan het schoolreisje bij Sevink Molen. Reserveer één van de onderstaande arrangementen om jouw schoolreisje zo compleet mogelijk te maken. Staat het gewenste arrangement er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen voor een schoolreisje op maat.

“Voor de kinderen kon de dag niet meer stuk

Voor het schoolreisje van onze school ontdekten wij, na wat speurwerk op internet, Sevink Avonturenpark, op iets minder dan 3 kwartier rijden. Altijd spannend om naar een onbekende bestemming te gaan met kleuters, een bestemming waar je alleen de foto’s op het internet van gezien hebt. Eenmaal binnen kon de dag voor de kinderen niet meer stuk. De klapper was de autootjes waar ze zelf in mochten rijden.

Als de eigenaar het enigszins kan regelen, komt er maar 1 keer een school. Hoe bijzonder is dat! De kinderen genoten van de enorme zandbak waar ducaten in verstopt waren die we aan het eind konden inleveren voor een prijs, de donkere glijbaan, de draaimolen enz enz. Zeker een plek waar wij nog vaker gaan terug komen! Als klapper op de vuurpijl kregen alle kinderen een weerkombon voor gratis entree."

Juf Annie Steenkamp

Met de hele klas op schoolreis, dat is een groot feest! Laat jouw klas de mooie trampolines en het grote speelkasteel bewonderen.