Pannenkoeken

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere pannenkoek. Niet alleen kinderen zijn er dol op!

Jong of oud, met of zonder kinderen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap; bij Sevink Molen kun je terecht voor Achterhoekse ambachtelijke pannenkoeken.

Sevink Molen is bekend geworden om zijn overheerlijke pannenkoeken. Wij zijn nooit afgestapt van ons oude geheime Achterhoeks recept. Wat wij wel kunnen verklappen: De graanmix bestaat uit vier graansoorten, gemalen op de molenstenen in onze eigen Sevink Molen.

Het beslag wordt door ons zelf vers gemaakt, zodat we er zeker van kunnen zijn dat wij je een eerlijk, gezond en goed product kunnen serveren. Wij bakken de pannenkoeken in speciale hiervoor bestemde pannen. Onze pannenkoeken zijn zacht en hebben knapperige randjes.

Hoe eet jij je pannenkoek het liefst? Opgerold of uitgerold op je hele grote bord? Met poedersuiker of met stroop?

Familie uit de omgeving Winterswijk ““Wij komen altijd terug voor de lekkere pannenkoeken. Vandaag hebben we wederom genoten van de relaxte, fijne omgeving en de vriendelijke bediening. We raden alle liefhebbers van pannenkoeken aan om te proeven bij Sevink Molen!”

Meer dan 100 pannenkoeken staan bij ons op de kaart! Heb je ooit zo veel keuze gezien? Als je iets bijzonders wilt, moet je dus bij ons zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pannenkoek met zalm of met shoarma?

Kun je echt niet kiezen? Ga dan voor de tip van de chef: Winterswijks lekkerste pannenkoek “de Mölle pannenkoek”! Met spek, ham, kaas tomaat, ui, en ei.

De bediening heeft altijd tijd voor een praatje. De Achterhoek proef je niet alleen in de pannenkoeken, maar je vindt het ook terug in de gemoedelijke sfeer. Voel je welkom bij ons.

Zin om deze bijzondere pannenkoeken eens te proeven?

Benieuwd naar de menukaart of wilt u reserveren?

Luister hieronder naar de commercial die de muizen hebben gemaakt voor de pannenkoeken