Kom lekker eten bij Sevinkmolen

Smul met z’n allen van ambachtelijke pannenkoeken met meel van onze molen of van bourgondisch steengrillen op een lavasteen. Liever een hamburger of wat anders? Voor iedereen is er genoeg keuze op onze veelzijdige kaart. Of kies je voor een drankje of frietje op het terras of in ons strandpaviljoen met uitzicht op het meer? Onze gastvrije bediening staat voor je klaar.

Waar kun je eten & drinken?


Heb je kleine kinderen bij je, dan hebben wij hoekjes waar je ze rustig in de gaten kunt houden terwijl jij ongestoord bij kunt praten. Heb je grotere kinderen of pubers, dan zullen zij ook niet klagen. Er is genoeg voor ze te doen, bijvoorbeeld surfen of varen op het meer. Ouderen en mensen zonder kinderen zitten rustig, omdat de plaatsen afgescheiden zijn van de speeltuinen.

Zin in een heerlijke lunch of diner, samen met je familie, collega’s, partner of vrienden? Met de lekkerste streekproducten? Reserveer je ambachtelijke pannenkoek of bourgondisch grillen op tijd.

Reserveren

Dit zeggen onze gasten

“Mijn man en ik hadden hier eerder al wat gedronken. We waren onder de indruk van de mooie locatie van het restaurant. Daarom zijn we teruggekomen voor het diner. Het is de perfecte plek voor een avondje ontspanning.”

Echtpaar

“Wij komen altijd terug voor de lekkere pannenkoeken. Vandaag hebben we wederom genoten van de relaxte, fijne omgeving en de vriendelijke bediening. We raden alle liefhebbers van pannenkoeken aan om te proeven bij Sevink Molen!”

Familie uit de omgeving Winterswijk

“We waren hier met de hele familie. De bediening is zeer vlot en erg vriendelijk. Door de nette omgeving hebben wij optimaal kunnen genieten van een lekker diner”

Familie op vakantie

“Wij staan op de camping. In restaurant van recreatiepark Sevink Molen kunnen wij altijd heerlijk eten. De bediening is vriendelijk en het is altijd erg gezellig op het leuke terras. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Er is voor ieder wat wils”

Familie Feenstra

“Wij komen elke week weer terug voor de vriendelijke bediening en het mooie terras. De bediening weet precies wat wij willen bestellen. We zijn erg blij met de afscheiding voor kinderen, hierdoor ervaren wij geen lawaai. De ruime parasols zijn ook echt een groot pluspunt”

Dr. G.J.H Kulsdom