Camperplaats

Op doorreis door de Achterhoek en op zoek naar een standplaats voor uw camper? Dan bent u bij Recreatiepark Sevink Molen aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over 4 camperstandplaatsen (Sanizuil), gelegen op het parkeerterrein voor het Recreatiepark.

Voor  €10,- heeft u de beschikking over 6 ampère stroom, stromend water en lediging van het chemisch toilet. WiFi is beschikbaar tegen betaling.

Wilt u langer dan één dag verblijven in het mooie Winterswijk? Tegen het normale camping tarief zijn er ook plaatsen op ons terrein voor uw camper beschikbaar.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over een camperplaats? Onze receptiemedewerkers staan u graag te woord! U kunt contact opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0543 – 513229.

Over Sevink Molen

 

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een gethematiseerd avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Sevink Molen Camping Winterswijk
Rated 4.4/5 based on 10 customer reviews

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl