Omgeving

De Achterhoek ontdekken doet u natuurlijk vanuit Recreatiepark Sevink Molen. Winterswijk grenst aan Duitsland waardoor u gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan onze oosterburen. 

Zwembaden

Op 10 minuten fiets afstand, midden in het centrum van Winterswijk, vindt u zwembad Jaspers:
www.zwembad-jaspers.nl 

Net over de grens (zo’n 20 km) in Bocholt staat een groot tropisch zwemparadijs genaamd Bahia, dit zwembad beschikt ook over enkele sauna’s en zonnebanken. Meer informatie:
www.bahia.de

Bredevoort Boekenstad

Sinds 27 augustus 1993 is Bredevoort de Nationale Boekenstad.
In het historische centrum hebben zich sindsdien zo’n 20 antiquariaten gevestigd. In de antiquariaten kunt u van dinsdag t/m zaterdag én op zondagmiddag terecht voor een zeer divers aanbod aan antiquarische boeken, 2e-hands boeken en boeken die niet meer gedrukt worden.

Bioscoop

Gezellig naar de film met popcorn en een cola! In het gezellige centrum van Winterswijk vindt u de bioscoop. Voor het actuele filmprogramma kijkt u op de site van bioscoop Skopein.

Golfbaan

De Golf & Country Club Winterswijk speelt op een prachtige golfbaan De Voortwisch in het buitengebied van Winterswijk, Gelderland. Daarnaast is er ook nog een uitdagende 6-holes par-3 baan, waar men ook zonder golfervaring op mag spelen.
9-Holes golfbaan "De Voortwisch"

Indoor glow-golf, karten, lasergamen en bowlen

Het gewone karten is sinds kort uitgebreid met elektrisch karten op deze kartbaan in Winterswijk. Deze banen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren karters. Tevens kunt u hier lasergamen, indoor glow-golfen of bowlen. Genoeg vermaak voor een dagje plezier.
Kartbaan Winterswijk

Theater de Storm

Houdt u van het Theater dan kunt u ook in Winterswijk uw hart ophalen. Van cabaret tot een klassiek concert bent u hier aan het juiste adres. Voor het volledige theaterprogramma bekijkt u onderstaande site.
Theater 'De Storm'

Sportvliegveld Wenninkveld

Een rondvlucht maken of durft u ook zelf parachute te springen ? Net over de grens in Duitsland is sportvliegveld Wenninkveld waar durfals de dag van hun leven hebben.
Sportvliegveld Wenninkveld

Natuurgebied Zwillbrock

Op zo’n 20 minuten fietsafstand vanaf het park bevindt zich de meeuwenkolonie, waar u ook flamingo’s kunt spotten.
Zwillbrocker Venn

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.4
Votes: 5
Reviews: 10

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl